fbpx

Billedarkiv og portfolio

Skærmprint af Sipureco PR & kommunikations online billedarkiv med redaktionelle og kreative fotos af fotograf Jan Høst-Aaris i Vodskov ved Aalborg i Nordjylland

Skærmprint af Sipureco PR & kommunikations online billedarkiv med redaktionelle og kreative fotos af fotograf og kommunikationskonsulent Jan Høst-Aaris i Vodskov ved Aalborg i Nordjylland

Arkivfotos

Leder du efter et godt arkivfoto, så er der en god chance for, at Sipureco ligger inde med et. Og bureauet lægger løbende nye billeder i arkivet.

Fotografi er et meget stærkt medie til at kommunikere indhold i form af visuelle budskaber, som skal skabe opmærksomhed og fortælle journalistiske historier, informere, reklamere etc.

Sipureco har flere års erfaringer med at omsætte komplekse og ofte abstrakte koncepter til iøjnefaldende æstetiske fotos med klare budskaber.

Du kan få professionel hjælp til at få omsat dit og din virksomheds budskab i et visuelt sprog, der tiltaler din målgruppe og tiltrækker opmærksomhed.

Der er mulighed for at købe billeder til redaktionel brug, kommerciel anvendelse eller til privat brug. 

Det er langt fra alle arkivfotos, der ligger tilgængeligt online, så spørg endelig, hvis du leder efter et foto og ikke umiddelbart kan finde det i online billedarkivet På sipureco.photodeck.com. Det letteste er at ringe på 21 66 40 18. Du kan også bruge formularen nedenfor.     

Portfolio

I portfolioen præsenterer bureauet eksempler på fotos, der er taget for forskellige kunder. I portfolioen findes også fotos fra personlige projekter.