fbpx

Sipureco er et PR- og kommunikationsbureau, der hjælper virksomheder med at fremstå bedst muligt i offentligheden på tryk, web og sociale medier.

Sipureco ejes af Jan Høst-Aaris, der siden 1991 har arbejdet med nyhedsformidling gennem journalistiske artikler, pressefotos og tv. Sipureco har specialiseret sig i public relations og arbejder målrettet og effektivt med at skabe positiv omtale, også kaldet publicity, for bureauets kunder i nyhedsmedier og på sociale medier.

Mere end god omtale

PR begrænser sig ikke blot til god presseomtale. Public relations er også et strategisk ledelsesredskab til at bevare, styrke og udvikle virksomhedens mange forskellige relationer. Hos Sipureco kan du kan få hjælp til formulere klare budskaber og argumenter i tekst, lyd, billeder og på video. Dermed kommer du til at kommunikere, så det fremmer din sag, og giver dig positiv opmærksomhed fra kunder, leverandører, investorer, medarbejdere m.m. Dit omdømme styrkes.

PR-strategi giver merværdi

Med Sipureco har du en strategisk tænkende og handlende medspiller, der tager et helhedsperspektiv på dit behov og dine kommunikationsudfordringer. Med udgangspunkt i din virksomheds identitet, værdier og mål lægger vi i fællesskab din PR-strategi, som Sipureco eksekverer målrettet og resultatorienteret på, så du kan se din PR-investering omsat til reel merværdi for din virksomhed.

Jan Høst-Aaris er cand.mag. i kommunikation fra Aalborg Universitet i 2012 og pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1994. Han blev certificeret PRINCE2 practitioner projektleder i 2013. I 2017 også certificeret dronepilot med ret til at flyve i bymæssige områder med droner på op til 1,5 kg. Jan Høst-Aaris har siden 1994 arbejdet som pressefotograf, fotojournalist, journalist, videojournalist, Communication Partner og underviser.

Medlem af Dansk Journalistforbund (DJ)

Gem

Gem

Gem