fbpx

Vælg online video når du vil ramme plet hos din målgruppe. Video er i dag det foretrukne medie, der er stærkt nok til at fange opmærksomheden og holde den til budskabet er leveret.

Video til Facebook og tv-reklame

Autotorvet i Vodskov fik lavet en professionel video til branding af virksomheden. På blot tre måneder blev videoen set af over 11.000 følgere på Facebook. En del af videoen er også blevet vist i reklameblokken på TV2 Nord, der dagligt er i kontakt med 69% af nordjyderne i følge seneste public service redegørelse.

Employerbranding video

Gazellevirksomheden Gade & Juul valgte også Sipureco PR & kommunikation til at producere en video målrettet til virksomhedens godt 90 smykkekonsulenter og vist via Gade & Juuls Facebook side.

Landskabsvideo og naturvideo

Under en tur til Hundested på Nordsjælland producerede Sipureco en kort video om det naturskønne område ved Karlsminde Klint.

Klima og energi

Pebermosen i Hammer Bakker, Nordjylland

Informationsvideoer med drone

Dronevideo er et godt valg, når virksomheden skal introduceres og præsenteres for målgruppen. Her er tre eksempler på dronevideo, der kan indgå som dele af færdige videoproduktioner eller benyttes selvstændigt. De tre eksempler er: Aalborg Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning, Erhvervsskolerne Aars og Nørresundby Gymnasium.

https://youtu.be/e-lMJBmJBYQ

Arbejdsprocesser

Timelapse

Timelapse er stillbilleder sat sammen til en video. På den måde bliver det muligt at forkorte tiden og fortælle en interessant historie på en iøjnefaldende måde. Timelapsen nedenfor er produceret for Lille Vildmose Produktionsskole i Kongerslev.

TV-indslag

Herunder finder du eksempler på journalistiske tv-indslag, jeg har produceret som videojournalist på Nordjyske Medier/SBS NET. Det var i tiden før HD kvalitet.

Har du spørgsmål eller kommentarer til videoerne på siden, er du meget velkommen til at skrive eller på 21 66 40 18.

[contact-form-7 404 "Not Found"]