fbpx
Landsformand Majbritt Garbul Tobberup (tv), Høreforeningen, i debat med regionsformand Ulla Astman på Institut for Syn og Hørelse i Aalborg. Fotograf og fotojournalist Jan Høst-Aaris / Sipureco Nordjylland

Høreforeningens landsformand Majbritt Garbul Tobberup (tv) i debat med regionrådsformand Ulla Astman på Institut for Syn og Hørelse i Aalborg. Foto: Jan Høst-Aaris / Sipureco, 16. november 2017

Personer med ubehandlet høretab har svært ved at fungere socialt, blive i uddannelse og job. Det bliver ikke bedre af, at ventetiden til høreundersøgelser og et høreapparat er plagsom lang, når det offentlige skal levere.

Lang udsigt til forbedringer på høreområdet

Regionsrådsformand Ulla Astman kunne ikke love hurtige forbedringer på høreområdet. Det blev klart da Høreforeningen med landsformand Majbritt Garbul Tobberup i spidsen satte Ulla Astman i stævne ved et debatmøde i Aalborg om forholdene på høreområdet og de lange ventetider.

Fotograf og kommunikationskonsulent Jan Høst-Aaris/Sipureco satte billeder på debatten og journalist Mette Byrgesen Jensen smedede ordene sammen til en tankevækkende artikel. Læs Mettes artikel og se billederne ved at følge linket: Ikke flere penge til høreområdet i 2018.

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.